Udfyld formularen, og modtag din QuickGuiden indenfor en arbejdsdag

Ja, tak*. Jeg tilmelder mig Cenvations event og nyhedsbrev.

For at give give dig indholdet du ønsker, skal vi gemme og behandle dine personlige data.  Vi bruger disse til at til at kontakte dig om nyheder, events og andre aktiviteter der er relevante for abonnementer. Ved at indsende giver du samtykke til, vi analyserer dine personlige data, for at kunne tilpasse vores kommunikation til din adfærd og præferencer.

Du kan til en hver tid få slettet dine oplysninger. Ønsker du dette sendes en mail til: kommunikation@cenvation.com

Se vores Privatlivs- og Cookiepolitik her.

Har du set vores webinar om OnPremise- og Online-CRM?

Se videoen fra vores seneste webinar om omkring fordelene og ulemperne ved OnPremise- og Online-CRM. I videoen sammenligner vi de to CRM-løsninger.

Se video

Microsofts Dynamics Online- og Onpremise-CRM – Hvad ville det betyde for dig, hvis du migrerer dit Dynamics 365 fra serveren i kælderen op i skyen med i en Cloud-løsning? Få vores QuickGuide hvor vi bringer 10 videnspunkter om Cloud-CRM som IT-Chefen skal kende til i 2022!

CRM-systemer har siden 2003 – i Microsoft kontekst – været en central kraft i organisationsstrukturer verden over. Det organisatoriske system – der blev sat til verden med formålet om at give organisationer kontrol og overblik over deres kunderelationer – har løbende modtaget værdiskabende opdateringer, der har sikret brugere nye funktioner. Systemet har i længere tid også kunnet ligge i skyen, og i denne Quickguide giver vi dig de 10 videnspunkter om Cloud-CRM som du bør kende til i 2022!

Det får du i QuickGuiden

  • Indsigter i produkterne

  • Information du kan bruge som beslutningsgrundlag

  • Et overblik over hvilke fordele og ulemper der er ved begge løsninger

Introduktionen af din QuickGuide

Se vores kommende og tidligere events

Hold dig opdateret, se og tilmed dig vores webinarer og ERFA-Møder der informerer og inspirerer.

Til Events