Vi sikrer din virksomheds vækst gennem solid rådgivning

Hos Cenvation ønsker vi at sikre den optimale løsning for vores kunder. Vi kender til de udfordringer kunden kan stå overfor når forretningen skal optimeres gennem IT. For at kunne sikre den helt rette løsning for hver enkelt kunde har vi fokus på solid rådgivning og en dybdegående analyse i fællesskab med kunden. Vores fokus er at sikre en optimering af forretningsprocesserne i virksomheden. Vores rådgivning har til formål at sikre, at vi får defineret præcis, hvilke teknologiske værktøjer der passer til netop jeres behov, så vi sikrer den optimale løsning for netop jeres virksomhed.

Vi er IT-konsulenter som kan tilbyde solid rådgivning og efterfølgende eksekvering på implementering af IT-løsninger ude hos kunden. Vores kompetencer rækker bredt, men vores speciale er inden for Microsoft Dynamics, samt integrationer til eksterne teknologier, så man får samlet virksomhedens forretningssystemer ét sted. Kort sagt kan vi finde løsninger på de behov I har!

Ydelser
Vores konsulenter har en stor indsigt i de behov, der er i forskellige typer virksomheder og foreninger. Vi kan derfor yde en kompetent rådgivning i analyseprocessen. På den måde sikrer vi at vi leverer de bedste Dynamics-løsninger til vores kunder via samarbejde baseret på tillid, gennemsigtighed og fælles mål.

Læs mere om vores ydelser her

Analyse af behov og optimeringspotentiale

Cenvation har stor erfaring med analyse af behov og optimeringspotentiale i den finansielle sektor og kunde- og medlemsbaserede organisationer.

Cenvation tilbyder at foretage en analyse af forretningens krav, for at finde frem til de grundlæggende krav og dermed definere en core-løsning.

Implementering af IT-løsninger

Cenvations medarbejdere har mange års erfaringer med implementering af IT-systemer via projekter i de største dansk-internationale og internationale virksomheder, og tager derfor meget gerne ansvaret for leverance af IT-projekter.

Vedligeholdelse af IT-løsninger

Cenvation tager gerne ansvaret for at vedligeholde løsningen, når den er taget i brug. Cenvations filosofi er, at vedligeholdelsen er lige så vigtig som selve implementeringen, da det er her, at løsningens business case skal realiseres. Cenvation har en række standard aftaler, som beskriver samarbejdsformen. Samarbejdsformen kan derfor justeres afhængig af ønsket omfang.

Andre services

Migrering fra OnPremise til Online

Cenvation er eksperter i at hjælpe med processen omkring at flytte Microsoft Dynamics CRM/xRM til Online. Går du og overvejer at flytte til Online-versionen, så tag endelig fat i os for at høre mere om vores erfaringer.

Opgradering af Microsoft Dynamics CRM/xRM

Cenvation er eksperter i at hjælpe med processen omkring en opgradering og transformation fra en ældre version af Microsoft Dynamic CRM til Microsoft Dynamics 365, og kan både hjælpe med den tekniske og organisatoriske forankring af løsningen. Går du og overvejer at opgradere fra en ældre version af Microsoft Dynamics CRM til Microsoft Dynamics 365, og eventuelt ønsker at flytte til Online-versionen, så tag endelig fat i os for at høre mere om vores erfaringer.

Mange organisationer har endnu ikke opgraderet deres OnPremise Microsoft CRM/xRM-løsning til den nyeste 365-version. Der er lavet mange forbedringer til Microsoft Dynamics CRM siden version 4.0.

Tilstandsrapport for Microsoft Dynamics CRM/xRM

Cenvation tilbyder to forskellige tilstandsrapporter med forskellige detaljegrad: Standard og Enterprise. Formålet og omfanget af rapporterne er forskelligt, og dermed bør man også vælge den rapport som passer bedst til ens behov. Rapporternes formål og indhold er beskrevet i artiklen, som kan downloades her.

Ønsker du sparring?

Skriv til os hvis I vil høre mere om, hvordan vi kan hjælpe jeres virksomhed

Kontakt Cenvation