Sammen mod ulighed er det første som møder én når man læser om Oxfam IBIS – En NGO som arbejder for uddannelse, fredsopbygning og nødhjælp og mod ulighed i mere end 90 lande verden over 🙏

Vi er derfor stolte af, at vi har indgået en samarbejdsaftale med Oxfam IBIS som fremadrettet vil understøtte deres vigtige arbejde.

Samarbejdsaftalen består i første omgang i at udvikle et nyt CRM-system med integrationer til både OnlineFundraising og Herobase. Oxfam IBIS` nye system er baseret på Microsoft Dynamics 365 og inkludere bl.a. Cenvations Speed-up pakke, som vil sikre fundamentet i løsningen.

OnlineFundraising-integrationen vil sikre et stabilt og pålideligt bindeled imellem Microsoft Dynamics og OnlineFundraising. Her vil de høje krav og forventninger til den daglige behandling af medlemmer f.eks. i forbindelse med administration, medlemshvervning og marketing blive understøttet.

Cenvation har i samarbejde med Herobase udviklet HerobaseLink. Integrationen vil effektivisere og automatisere kommunikation til Microsoft Dynamics CRM i forbindelse med opkald til medlemmer.

Efter projektets afslutning skal Cenvations Customer Excellence hjælpe Oxfam IBIS med support og videreudvikling i tre år 🤓

Vi glæder os til samarbejdet!