Optimer abonnementsmulighederne med videnspunkterne fra MobilePay, Onlinefundraising og Cenvation

Fokuspunkter

  • Hvad kan fagforbund, medlemsforeninger og kunstinstitutioner lære af indsamlingsorganisationer?

  • Hvordan kan I optimere jeres digitale medlemshvervning med nye betalingsløsninger og mere automatiserede arbejdsgange.

  • MobilePays muligheder til dine faste betalinger – blandt andet om hvordan du kan optimere processer, spare omkostninger og være opdateret på alt hvad medlemmer foretager sig.

  • Hvordan kan jeres CRM-løsning sættes op til fremtidens abonnementsløsninger.

Praktisk Info

  • TID: 10 maj – 08:30-12:00

  • STED: Østerbrohuset

Seneste dato for til- og afmelding er fredag d. 6 maj kl. 12:00

Selvom tilmeldelse er gratis, anser vi det som en bindende tilmelding – man kan selvfølgelig blive syg eller forhindret af andre årsager.

Opnå unikke markedsfordele såsom kundeloyalitet, med nye og moderne indbetalingsmuligheder til medlemmer

Er du klar til at få en masse nyskabende og lukrative betalingsværktøjer til din organisation? Kom til vores seminar hvor vi gennemgår, hvad fagforbund og landsdækkende medlemsforeninger kan lære af professionelle indsamlingsorganisationer og deres medlemsprogrammer?

Tirsdag d. 10 maj, inviterer Cenvation til seminar med OnlineFundraising og MobilePay, hvor vi deler tips og tricks ud. På et dansk medlemsorganisationsmarked – hvor det tilmeld er svært at holde på medlemmer – er det efterhånden essentielt, at opkrævninger skal være hurtige og indbetalingsmulighederne skal være nemme at gennemføre.

Tre specialister indenfor Dynamics 365, Indbetaling til organisationer og alternative betalingsmuligheder er dine værter, der sørger for at du og din organisation får redskaberne i hænderne der kan løfte jeres medlemshvervning. Vi klæder dig på med viden og information om løsninger og produkter, så du får markedsfordele i dine indbetalingsmuligheder.

Mød dine oplægsholdere

Brian Steensgaard

CEO & CRM-Specialist

Brian Steensgaard er specialist indenfor CRM-løsninger. I 2013 stiftede han Cenvation der nu er en anerkendt IT-leverandør i Norden, med værdier som troværdighed, kvalitet og professionalisme fylder meget i DNA’et.

Brian har erfaring, der kan spores tilbage til 2007, og har med sit dybe kendskab til markedet, inspireret flere af Danmarks største medlemsorganisationer, når CRM-løsninger er identificeret.

Kim Skytte Graae

Seniorkonsulent & Fundraisingekspert

Kim Skytte Graae er digital fundraisings-specialist i OnlineFundraising, der er et firma som hjælper mere end 150 danske indsamlingsorganisationer med deres medlemsfundraising og betalingsløsninger.

Kim har mere end 15 års erfaring med fundraising ude i indsamlingsorganisationer som f.eks. Folkekirkens Nødhjælp, WWF Verdensnaturfonden og Den Danske Naturfond.

Flemming Meyer

Senior Account Manager

Flemming Meyer er specialist indenfor betalingsløsninger. Han arbejder blandt andet med fagforbund og medlemsorganisationer, og har et særligt øje for den gode kundeoplevelse i betalingssituationen.

Flemming har mere end 20 års erfaring fra betalingsmarkedet og har siden 2019 arbejdet i MobilePay med fokus på udbredelsen af den mest innovative løsning til betaling af faste aftaler og abonnementer.

Om OnlineFundraising

OnlineFundraising inspirerer velgørende organisationer og NGO’er med at effektivisere måderne at få donationer. De har i deres levetid stræbet efter at investere i fremtidens fundraising. OnlineFundraising tilbyder digitale fundraising løsninger til velgørende organisationer, foreninger og museer.

Læs mere om OnlineFundraising

Se OnlineFundraising

Læs mere om MobilePay

Se MobilePay

Om MobilePay

MobilePay har mere end 4,4 millioner brugere i Danmark og med støtte fra vores partnere omdefinerer og udfordrer vi status quo i en verden i hastig forandring. Vi ser os selv som en integreret partner til det danske erhvervsliv – en der opbygger stærke relationer mellem virksomheder og slutbrugere.

Du kender pling-pling-pling lyden, når der tikker penge ind, men MobilePay er mere meget – alt fra shopping til betalinger der fortsætter og fortsætter.