Analyse af behov og optimeringspotentiale

Cenvation har stor erfaring med analyse af behov og optimeringspotentiale i den finansielle sektor og kunde- og medlemsbaserede organisationer.

Cenvation tilbyder analyse af forretningens krav, for at finde frem til de grundlæggende krav og dermed definere en core-løsning.

Cenvation kan skelne mellem must-have og nice-to-have. Cenvation vil i forbindelse med analysen udarbejde både en løsningsvision, et forslag til projekt- og implementeringsplan og et estimat. Vi matcher dit behov og budget.

Implementering af IT-løsninger

Cenvations medarbejdere har mange års erfaringer med implementering af IT-systemer via projekter i de største dansk-internationale og internationale virksomheder, og tager derfor meget gerne ansvaret for leverance af IT-projekter.

Dette kan ske med Cenvations egen udviklingsmodel, som er skræddersyet til denne type af IT-projekter eller med mere traditionelle udviklingsprocesser som vandfald, iterativ eller agile. Cenvations medarbejdere har mange års erfaring med organisatorisk implementering af nye IT-systemer i store organisationer, og herunder undervisning af både slutbruger, superbruger og udviklere, så løsningen kan vedligeholdes internt.

Vedligeholdelse af IT-løsninger

Cenvation tager gerne ansvaret for at vedligeholde løsningen, når den er taget i brug. Cenvations filosofi er, at vedligeholdelsen er lige så vigtig som selve implementeringen, da det er her, at løsningens business case skal realiseres. Cenvation har en række standard aftaler, som beskriver samarbejdsformen. Samarbejdsformen kan derfor justeres afhængig af ønsket omfang.

Andre services

Tilstandsrapport for Microsoft Dynamics CRM/xRM

Cenvation tilbyder to forskellige tilstandsrapporter med forskellige detaljegrad: Standard og Enterprise. Formålet og omfanget af rapporterne er forskelligt, og dermed bør man også vælge den rapport som passer bedst til ens behov. Rapporternes formål og indhold er beskrevet i artiklen, som kan downloades her.

Opgradering af Microsoft Dynamics CRM/xRM

Cenvation er eksperter i at hjælpe med processen omkring en opgradering og transformation fra en ældre version af Microsoft Dynamic CRM til Microsoft Dynamics 365, og kan både hjælpe med den tekniske og organisatoriske forankring af løsningen. Går du og overvejer at opgradere fra en ældre version af Microsoft Dynamics CRM til Microsoft Dynamics 365, og eventuelt ønsker at flytte til Online-versionen, så tag endelig fat i os for at høre mere om vores erfaringer.

Mange organisationer har endnu ikke opgraderet deres OnPremise Microsoft CRM/xRM-løsning til den nyeste 365-version. Der er lavet mange forbedringer til Microsoft Dynamics CRM siden version 4.0.

Læs mere om fordelene

Skal vi samarbejde?

Gør som en række af landets største a-kasser, fagforeninger, medlemsbaseret organisationer, NGO’er og finansbrancher: Kontakt os og lad os sammen finde den bedste løsning til jeres udfordringer.

Kontakt os