Få en standard løsning baseret på en standard udviklingsplatform

Hvad er Cenvations Speedup Pakke?

Speedup Pakken er et framework-produkt, som er udviklet og ejet af Cenvation. Mantraet bag Speedup Pakken er, at kunder som køber en standard udviklingsplatform også vil have en standard løsning. Det får man, hvis man baserer sin løsning på erfaring opnået igennem mange tusinde udviklertimer!

Speedup Pakken er en kodebase til Microsoft Dynamics 365 med akkumuleret teknisk knowhow opsamlet igennem en lang række succesfulde IT-projekter. Speedup Pakken er ikke branchespecifik eller bundet til en specifik type af løsning. Kodebasen er generaliseret og standardiseret, så den kan bruges til alle typer af løsninger.

Speedup Pakken

Når man bygger sin Microsoft Dynamics 365 CE løsning på Speedup Pakken reducerer man risikoen ved et projekt, da jeres løsning bliver baseret på akkumuleret teknisk knowhow, og en række standard moduler, som bliver udbygget til jeres behov under projektet.

Som kravstiller kan det være svært

At få alle de non-funktionelle krav beskrevet. Kan man eksempelvis forvente at en løsning  inkluderer logning og fejlhåndtering? Disse og mange andre non-funktionelle krav er allerede en del af Speedup Pakken. Det betyder, at man med Speedup Pakken fra starten kan fokusere på de funktionelle behov. Derudover betyder det, at I som kunder kan have ro i maven omkring den efterfølgende support, drift og vedligeholdelse, da Speedup Pakken sikrer, at løsningens tekniske struktur er gennemtænkt, så den ikke efter produktionssætningen skal holdes sammen med tape og plaster, hvis der kommer nye behov og ønsker.

Moduler

Speedup Pakken findes både til OnPremise og Online, og til alle versioner af Microsoft Dynamics 365 CE (tidligere CRM). Speedup Pakken indeholder en række moduler, som gør det nemt og hurtigt at lave tilpasninger til løsningen.

Modul

Beskrivelse

Services

Modulet Services hjælper med at udstille eller modtage data til/fra andre systemer. Dette kan både være igennem filer, REST, webservices eller andre teknologier. Det er ofte aktuelt i forbindelse med integrationer til økonomiske kerner, ERP-systemer, økonomisystemer, webshops, hjemmesider og fagsystemer. Eksempler på integrationer er SAP, Navision, e-conomic, Modulus, Føniks, Google Analytics, KOB og RKI.

Workflows

Modulet Workflows går det nemt at udvide den funktionalitet, der findes som standard i Workflow-motoren i Microsoft Dynamics 365 CE. Dette kan eksempelvis anvendes, hvis man eksempelvis ønsker at starte en opdatering af data på en virksomhed baseret på et workflow eller til at sende en velkomstmail, når en nyt medlem oprettes.

Website

Modulet Website gør det nemt at udstille grafiske repræsentationer af data til brugere eller andre systemer. Dette kan eksempelvis bruges til udvikling af selvbetjening, en webshop, en arrangementskalender eller andre præsentationssider, som effektiviserer arbejdsgange.

Batchjobs

Modulet Batchjobs gør det nemt at udvikle automatiske kørsler. Dette kan bruges i forbindelse med udsendelse af gentagende remindere eller en natlig opdatering af data fra tabeller eller andre systemer.

Modulet er udviklet sådan, at disse automatiske jobs kan opsættes med Windows Task Scheduler. Det betyder, at det eksempelvis er nemt at ændre frekvensen.

Tilpasninger

Modulet Tilpasninger gør det nemt at sætte, gemme eller gøre felter obligatoriske afhængigt af andre kriterier i brugergrænsefladen. Dette kan med fordel anvendes i situationer, hvor standard Business Rules ikke kan understøtte behovet. Et eksempel kunne være beregning af alder ud fra fødselsdato.

Plugins

Modulet Plugins gør det nemt og hurtigt at lave automatiseringer på baggrund af handlinger. Det kan eksempelvis anvendes til at tildele et medlem et medlemsnummer, når et nyt medlem bliver oprettet.

OrganizationService

OrganizationServicen er Microsoft Dynamics 365 CE interface til data. Hvis man har en Online-løsning, så skal alt data oprettes, læses, opdateres og slettes herigennem – med mindre man gør det igennem standard import- og exportfunktionen. Hvis man har en OnPremise version af Microsoft Dynamics 365 CE har Microsoft åbnet for, at man kan læses data direkte fra databasen via Stored Procedures, men oprettelse, opdatering og sletning skal foregå igennem OrganizationServicen.

OrganizationServicen er Microsoft Dynamics 365 CEs tekniske kontrakt til omverdenen, og det er herigennem, at man som udvikler har mulighed for at læse og manipulere data.

Få den bedste skræddersyede løsning

Gør som mange af landets største organisationer – kontakt os. Vi sidder klar til at designe og producere jeres kommende ERP system. Vi har siden 2013 inspireret organisationer med deres Microsoft Dynamics løsninger.

Kontakt Cenvation