Vi har igennem de seneste måneder hjulpet Kattens Værn med at få etableret et nyt #medlemssystem – et system baseret på Microsoft Dynamics CE.

🐾 Siden 1933 har Kattens Værn arbejdet for kattenes ve og vel igennem mærkesager såsom indfangning, mærkning, adoption m.m. Herudover har Kattens Værn over tid forstærket deres politiske arbejde, således der lægges pres på de politiske beslutninger og tiltag til en egentlig kattelov 🐾

Kattens Værns nye medlemsløsning inkluderer to af Cenvations egne produkter; Speed-up Pakken og OnlineFundraisingLink.

🌐 Speedup Pakken er et Cenvation framework produkt – en kodebase, som sikrer det rette fundament for udviklingsplatformen.

🌐 OnlineFundraisingLink er det stabile og pålidelige bindeled imellem Microsoft Dynamics CE og OnlineFundraising. Vi er glade for endnu en gang at have leveret en løsning i samarbejde med OnlineFundraising.
OnlineFundraising håndterer alle de betalingskanaler, som organisationen har brug for til at modtage donationer og kontingenter.

Derudover inkluderer løsningen en integration til brug for skatteindberetning.

Dette er alle tiltag, som fremtidssikrer løsningen og vil sikre mere effektive og optimerede arbejdsgange i organisationen.

Det gode samarbejde slutter heldigvis ikke her, da Cenvations Customer Excellence Team løbende over de næste 3 år vil assistere med #support og #videreudvikling af løsningen 🙌🏻