Tillykke til NORDUnet med deres nye Business Central løsning ⭐

Vi har hen over sommeren haft travlt med at udvikle NORDUnet’s nye løsning, og nu er tiden kommet til, at vi kan fejre endnu en produktionssætning, som er veloverstået! 😎

Det fællesnordiske forskningsnet, NORDUnet, er et nationalt netværk for forskning og uddannelse, som igennem nordisk samarbejde leverer netværksinfrastruktur, services og support til forskningsnet i hhv. Danmark, Sverige, Finland og Norge.

Hos NORDUnet er der blevet implementeret Dynamics 365 Business Central som arvtager for deres eksisterende økonomisystem ’Maconomy’. Indførelsen af Business Central har givet NORDUnet en tidssvarende platform, med løbende opdateringer, som sikrer at de nødvendige krav, der er til bogføring, kan overholdes. Implementeringen sikrede ligeledes automatisering af arbejdsgange gennem Continias ’Document Capure’, som har optimeret og effektiviseret håndteringen af leverandørfakturaer.

Tillykke til NORDUnet med deres nye løsning – vi glæder os til at fortsætte det gode samarbejde, hvor vores Customer Excellence afdeling fremadrettet vil stå til rådighed for support og vedligeholdelse af løsningen.