Gå ikke glip af noget – tilmeld dig Cenvations kommunikation

0
Webinarer & Seminarer
0
Artikler
0
ERFA-møder

Få overblikket over hvilke kommunikative planer Cenvation har. Tilmeld dig vores Webinarer, læs vores vidensartikler, se vores videoer og deltag i vores ERFA-Møder. Hos Cenvation deler vi viden med kunder, samarbejdspartnere og potentielle kunder, og klæder dem på med brugbare erhvervsinformationer, der er dannet fra vores konsulenters erfaring. Med kommunikationen fra Cenvation er du klædt på til at effektiviserer din organisation.

“Vi tror på at vidensdeling styrker organisationer når vigtige beslutninger skal træffes”

Udfyld formularen få Cenvations kommunikation tilsendt

Ja, tak*. Jeg tilmelder mig Cenvations event og nyhedsbrev.

For at give give dig indholdet du ønsker, skal vi gemme og behandle dine personlige data.  Vi bruger disse til at til at kontakte dig om nyheder, events og andre aktiviteter der er relevante for abonnementer. Ved at indsende giver du samtykke til, vi analyserer dine personlige data, for at kunne tilpasse vores kommunikation til din adfærd og præferencer.

Du kan til en hver tid få slettet dine oplysninger. Ønsker du dette sendes en mail til: kommunikation@cenvation.com

Se vores Privatlivs- og Cookiepolitik her.

Afmeld Kommunikation

Ønsker du ikke længere at være en del af vores kommunikation kan du afmelde dig nedenfor.

Afmeld Kommunikation

Har du en idé til et emne vi skal vende?

Når beslutninger skal tages, er det vigtigt at alle aspekter ved købet, er overvejet. Hos Cenvation har vi fokus på at udvikle materiale der klæder organisationer på til problemstillinger og investeringsdilemmaer.  Står du og savner information der gavner dig og din organisation, kan du kontakte os. Vi leverer information og artikler ud fra efterspørgsel.

Kontakt Kommunikation