Udfyld formularen og få videoen om Fordele og ulemper ved Cloud-CRM og onpremise-CRM

Ja, tak*. Jeg tilmelder mig Cenvations event og nyhedsbrev.

For at give give dig indholdet du ønsker, skal vi gemme og behandle dine personlige data.  Vi bruger disse til at til at kontakte dig om nyheder, events og andre aktiviteter der er relevante for abonnementer. Ved at indsende giver du samtykke til, vi analyserer dine personlige data, for at kunne tilpasse vores kommunikation til din adfærd og præferencer.

Du kan til en hver tid få slettet dine oplysninger. Ønsker du dette sendes en mail til: kommunikation@cenvation.com

Se vores Privatlivs- og Cookiepolitik her.

I webinaret om Onpremise- og Cloud CRM bringer vores CRM-ekspert og Direktør – Brian Steensgaard – 10 videnspunkter du skal kende om fordelene og ulemperne du børe kende til. Udfyld formularen og få webinaret tilsendt!

Videnspunkter

  • Hvad er forskellen på at være Onpremise og Online? – vi ser på styker og svagheder ved begge løsninger

  • Hvordan kommer vi fra kælderen til Skyen? – Kan og skal alle migrere Online i skyen?

Praktisk Info

  • Længde: 34 minutter

Få QuickGuiden med de 10 videnspunkter

Online CRM-licenser kan nu købes til en lav pris og den lave pris har fået erhvervslivet til at genoverveje, hvorvidt deres system skal flyttes op i skyen. Læs vores QuickGuide om samme emne, og bliv klogere på dine fordele og ulemper ved Cloud-CRM og Onpremise-CRM. I QuickGuiden Fra Kælder til Sky, sammenligner vi de to CRM-løsninger imens vi bringer 10 videnspunkter til dig!

Få QuickGuiden

Skal vi samarbejde?

Gør som en række af landets største a-kasser, fagforeninger, medlemsbaseret organisationer, NGO’er og finansbrancher: Lad os sammen finde den bedste løsning til jeres udfordringer.

Kontakt os